Followers

19.12.10

~blog~




Assalamualaikum



Hello, Aku ada cite nie. nak dengar tak? Kalau nak dengar, duduk diam2 then bce dalam hati yea.. Tapi kalau korg rase ad sket jntung, darah tinggi o pnyakit yg b'bhye, baik jgn bce post nie tau. Post nie mmg bhaye la utk korg. haha Dari aku terus mrapu, Baik aku start cite aku yea.





1) Aku nak cakap thanks kt korg yg follow blog aku n bce blog aku, thanks sangat2 kt korg. then, nak mintak maaf if korg terseksa utk bace blog aku. hee. Then, aku nak ckap aku dh takde mase la nak handle blog nie, nak updte sume nie. so korg pham la maksud aku kn.sorry sgt2 yea.



2) So, aku bercadang la nx closed account blog nie terus, o still simpan buat kenangan ea? ada sape2 bmnat utk amik alih blog aku? haha.msty takde punye coz blog aku nie burok. Tapi aku suke jugak blog nie even mcm mana pon keadaan blog nie, even tade pape widget pon. coz ia mrupakan hasil kerja aku tau. :p

3) Aku nak ckap thanks kt kwan2 yg byak ajar aku tetang buat bnde alah nie, smpai aku tergoda nak tulis blog hari2, Aliah n the geng, aku igt jasa ko, tapy bile ko nak blnje aku mcd ha? haha. Seriously mmg mnarik la buat blog nie, ta
pi nak wt cmne, dah xde jodo. ;)

4) Then, aku nak mintak pendapat korg tentang blog aku yea. Ape yg ptot aku buat ea. korg rase2 cmne yea.. Kalau korg bmnat kt blog aku. if mnat la, pm aku yea, then aku serahkn sume nye. Aku just nak korg jge blog nie elok2 yea. mcm dh nak maty jea aku nie. :p Bg follower aku, bg la comment kt blog nie, tpy yg xde blog, shooutbox kn ad, pndi2 la korg yea.. anyway still thanks babe :)



Lastly, sorry and thanks for everything

No comments:

Post a Comment