Followers

17.12.10

driving license xD






Assalamualaikum

Hello.Sekarang nie dh pukul 12.12 a.m. Tak boley tidur lagi aku nie, pdhal esok nak g amik lesen. haha. Seriously, aku nervous gile nie utk esok. adoy. Harap2 sume nye oke la kan. Bile dh dpat lesen, snang sket aku nak buat something kan. Aku tak perlu lah nak hrapkn org lagi. Senang aku nak mrayap nnty. huhu. Aku igt nak cary keje la aftr dpat lsen nie, kdai bapak korg ad keje2 kosg tak? haha.

Actually, aku mmg mlas nak keja nie, coz if aku keje,confirm2 blog nie dh tak bjalan. Penat jea aku wat blog nie susah2, then bia ccmtu jea. Ape la. Even takde org bace blog aku pon, aku still akn wt blog nie coz aku dh syg kt blog nie *wlaupun simple jea, tpy bgy aku mnarik tau. Korg as a blogger, sayang tak blog korg? If korg ckap tak syg kan, bg jela blog korg kt sape, tak pun ltak jea kt status fb korg *nie pasword blog saye, sape2 pon boleh bkak n utk jhanm kn blog sye pon boley. xD


Aku mmg respect la org yg boley buat cmtuh. Seriously. Aku mmg tabik spring la kt dye. haha. Dh2. okay, smbung balik. Aku nak ckap psl keja la. Ape la yang aku merepek tadi. aisshh. Ha. Aku igt nak keja runner la coz keja dye mcm simple jea. Hantar2 barang kt destinasi yang dituju, then duit masuk. Tak ke senang jea keja cmtuh? Gaji pon oke ap kalau 6-7 ratus sbulan? oke kan. Bagi aku la, keja tuh mmg sangat2 oke. huhu, Tapi kena ad lesen la nak keja runner tuh. Thats y la aku amik lesen. :p

Then, aku nak tnye korg ad ke keja yg lg sng , then dpt gji 6-7 rtus sblan? Dengan status aku sebgai lepasan SPM nie, ad kea keja cmtuh ek? Kalau ad, konfem2 aku dh apply awl2 la, b4 aku buat exam tu lagi oke. Aku dh chop siap2 la wey if ad. Aku tgh cube byg kn, if aku dpat lesen then keja as a runner, gjy first tu aku nak blnje fmily aku g mkan, coz adik bradik aku yg lain, gjy 1st dorg stat keja, dorg akn blnje mkan la, tapi aku bwak g kdai2 biase jela. haha,. Eh, aku nie berfikiran tlalu jauh ke hadapan , lesen pon belum dpt lagy. haha, Aku rase baik aku g tdor dulu day troz mrapu cmnie, So lastly korg doakn la ea utk aku esk. tdow dulu yea. nyte :)

thanks 4 everythings :)


transport bagi seorg runner =>


No comments:

Post a Comment