Followers

17.12.10

game :)





Assalamualaikum

Aku baru balik dari solat jumaat nie. biase la lelaki kn. Solat jumaat fardhu ain la so wajib bro. Aku kena pergi la. kalau tak berdosa tauk. hee. macm biasa, rmai orang solat di sana kerana tu merupakan masjid utama disini. Semalam aku tidur lewat lagi la mcm biasa. Sampai ke subuh aku tak tidur. Smata2 nak edit blog ni la weh. Tak kisah la, janji aku rasa puas hati, cukup la :). haha. hari nie aku nak cite pasal satu game yang agak mencabar n totally aku sangat suka game tu :p .

Korg pnah pergi Genting Highlands tak? msti la pernah kan. aku pon pernah pergi tapi still boleh di kira la brape kali aku pergi sana coz tempat tu agk jauh dri tmpat aku. then aku pon bukan org kaya yang senang2 nak pergi sana :) Tapi kan pergi ngn kwan2 lagi best coz bebas sket nx buat ap en. kn3? haha. tpy klu ngn family satu jew yg best. Tak perlu keluarkn duit. hee. Then kat sane seriously memang mcm2 game ad?mmg gempak habis la game2 dorg en. Aku paling suka yang solero tu. huhu. mmg cuak abis naik tu. Aku pernah pergi genting tau dgn kwan2 aku dulu, follow budak mrsm la kan. kitorg naik yg solero tu ramai2. Time tu kitorg la yg konker solera tu. Excited punye psal ad yg tbawa fon la ape la. haha. mcm2. waktu naik solero tu aku duduk sebelah sorg kwan aku nie. nama dye afiq tau.

Mule2 tuh dye punye semangat nk naik. kitorg pon naik la. waktu bende tu naik ke atas semua steady lagi . then senyum jea semua coz leh nmpak pmndangan kt genting tuh. time dye turun, korg tak yah ckap la. Mmg cuak la. tapi takde la smpi pkir nak maty. membe aku yg name afiq tu siap mengucap lagi, coz dye takowt sgtt. dhla dye cakap kuat2. tros hilang cuak aku coz aku nak tgelak jeaa. ;p Tapi bgoz la coz dye still igt kt tuhan kn, Aftr kitorg trun dry solero tuh, mcm2 reaksi ad. pucat pon ad, Yg dh tak nak naik pon ad.haha.. :) lpas tu ktrg jln2 kt situ, main2 mcm game la. Seriously smpi dh tak larat dh nak main. haha. mlam tuh ktorg turun dry hotel coz ktorg tinggal kt hotel betul2 sblah genting tu la. hotel First World kalau tak sala aku. 1st kitorg g kt roller coaster, then tsngkut kat situ coz akak yg jage tu tak kan bagi turun slagi kitorg tak jwab soalan dye dgn betul. adoy. dkat 12 kaly jugak la aku naik roller coaster mlm tu. sampai dh tak rase takot la naik roller coaster :p Thanks akak coz buat saya menjadi lebih berani :)

Then kitrg lpak marrybrown kt genting tu. makan sikit jea tapi skali bayar. oke adik, semua RM12. terima kasih, dtang lagi yeaa... haha. tak kan dtg dh. konfirm ounye. yela. as a student time tu, RM12 pon kire mhal la, jgn ckp RM12. RM7 pon dh kore mhal. aishh.. mcm2 la kan. malam tu kitorg just smbg2 kejap jea coz sume dh lteyh la. lastly, mmg best la g gnting + kwan2 pulak. memang best gile la weh. Sape yg tak pernah pergi, aku syorkan cepat2 pergi sbelum terlmbat. trowk la aku nie coz suruh g tmpt2 yg xbpe nak elok. baik suruh g msjid kn.. hee. okayy la. ad knduri la jup lagi, so aku kne pergi dulu. nanti aku tulis lagi yeaa. bubye

thanks a lot :)





No comments:

Post a Comment