Followers

19.12.10

me :)



Assalamualaikum

Hye semua. Nama aku ialah afiz, pemilik asal blog nie yang sebelum nye di beri nama http://afiz77.blogspot.com/, Kalau tak, blog nie aku nak closed account, tapi aku sayang pulak, then tibe2 aku dapat idea, so aku pon hasilkn blog nie http://kami-punye-belog.blogspot.com/.

Admin blog ini bukan aku yeaa. tapi admin nye adalah Sarah27, so if ad pape. korg boleh tinggalkn comment di shoutbox yea. okay? Blog kami nie mempunyai 4-5 author, so maybe in 1 day, ad pelbagai cerita yang menarik. Then, korg juga di galakkan sangat utk memberi comment yea n be follower yea

Aku dah tak tau nak ckap ap, so hrap korg dapat memberi kerjasama dgn kami semua yea. Ajakla rakan2 yang lain utk memberi kan sokongan ke blog nie ea ^_^

thanks a lot for reading :)




1 comment:

  1. ouh . ptot lar aq tgk cite dlm blog ney jp boy jp gurl . ad mcm mcm org rupe nye . hehe :D

    ReplyDelete