Followers

15.12.10

memory :)




Assalamualaikum

Hari nie aku nak tlis psal sahabat. Korg tau ke tak apa maksud sahabat? Maybe ada antre korg yg tak tau ap mkne nye seorg sahabat. So, untuk memudahkn korg, baik aku cerita. haha. sahabat ialah seseorg yang akan bersama kita dalam apa jua keadaan, susah atau senang. aku yakin korg sume msty ad kwan baik kan. apa perkara yg kawan baik korg pnah buat utk korg. :) . aku nak cite something kt korg nie. dulu aku pnah blaja di mrm lenggong. dry f1-f3. then aftr 2, aku dtkarkn ke sekolah biase coz ad masalah yg tak dpat di elakkan. actually, aku happy sgt blaja kt mrsm tu. aku ad ramai kwan. mmg syok habis la.then, aku ad satu geng kat situ. kiteorg mmg rapat sgt. org kate suka duka bersama la.mcm2 aku buat dgn dorg, jaht ke baik. semua same2. haha. then, bile aku kne tkar ke sekolah biase, aku igt kiteorg akn still baik mcm dulu. tpy, rupe2 ny aku salah sgt. dorg semua dh ad life msg2. dorg jauhkan dri dari aku. hanye ad beberapa jea insan yg still kat mrsm yang sanggup kwan ngn aku. aku mmg rse agak sdih sgt la bile teringat psal nie. aku akan sdih sgt bile dgar lgu tentang kita : peterpan even perkare nie dh lme sgt blaku, aku ttap sdih, coz aku syang sgt kwan2 aku. if korg ad kt tmpt aku, ap korg buat. huhu. seriously aku rindu sangat time tu. even aku ada ramai kawan kat sini, aku still tak boleh nak lupakan korg and aku tak kan lupa kn korg. memory aku ngn korg semua tetap jdy memory yg pling seronok dlm hidup aku.even korg dh tak ingat aku , korg tetap kawan yg aku paling sayang. seriously. aku rindu sgt korg semua. aku hrap aku akn dpt jmpe n sme2 mcm korg dulu. our memory is still with me :) anyway, kwan2 baik yg still contact ngn aku : ilyas, yana, ayu, korg mmg terbaik la. aku sayang korg. korg kwan baik aku smpi syurga la weh. seriously jadoo, kuda, t.lalat :p. aq rndu sgt nak buat mcm2 ngn korg mcm dulu. aku syg sgt kt korg. korg mmg kwan t'baik la. ilyas selalu tlg aku even susa atau sng, then yana ngn ayu tak pernah lupe aku coz dorg selalu ctc aku n bg nasihat aftr aku kuar mrm. lastly, dorg b'tiga tetap bg semangat kt aku even aku bukan budak mrsm lagi. dorg bg aku hrapan utk terus blaja then jauhkn diri dari buat masalah. aku still ingat time kite nangis dlam dewan ramai2.then waktu kt kelas, ad org ckap kes aku naik balik, so korg sume nngis risau aku kne buang. kn3. aku ingat lagi time tuh. kite semua kt tepi tngkap. korg siap nak mara budak kelas gamma coz naek kn nama aku. aku ingat sgt. klas kite 2 epsilon kt 2nd floor. rmai kan bkumpul kt aku, tpy korg jea yg sanggup nangis then backup aku even korg kena balik ngn budak2 lain. korg sanggup g jumpa warden smate2 nak setel kan psal aku. time aku kna gntung, korg siap tunggu aku lagi before aku kuar dari maktab. korg tunggu dpan rumah warden. sblah dewan. aku ingat semua tu weh. aku tak pernah lupe jasa korg. thanks korg. korg sentiasa dlam ingatan aku smpi bile2. ini janji aku ! :)

fb dorg :








sori coz aku promote
fb korg. haha


okayy. that all 4 today :). thanks coz read. nanti klu ad pape yg mnarik. aku cerita lagi nye. chill babe.






No comments:

Post a Comment