Followers

16.12.10

nothing :)



Assalamualaikum
Jam menunjukkan pukul 4.04 p.m. Aku dah tak tau nak buat ape, so tulis blog jela :) Aku nak cakap hari nie aku tak nak tulis pape. muahahaha. Hey korg tau tak aku baru jea start blog nie 3 hry, tpy dh ada 6 post. hebat kan? haha. Perasan seyh aku nie. then follower nye confirm2 la dry kwan2 aku. seriously aku segan nak bagi tau blog aku kat ramai org. tak tau nape.maybe aku nie pemalu kot. huhx.slow2 la weh. adoy. then, aku dah start suka la tulis blog nie even aku sbnar nye mlaz nak taip2 nie.

Aku snggup tau bjge mlam coz nak tulis blog nie. coz aku snggup buat ap jea klu aku dh start suke something or someone. :) then igt tak smlm aku cakap nak g tengok wyang kan. tak jadi la.. erkk. takde siape nak teman. nak buat mcm mana. hajat tak kesampaian. lain kali je la. mak aku ckap. tak lari nye cinema tuh, tak yah nak risau sgt. hee :)huhu.tapi skrg nie masala aku ialah dari tengahari aku tak makan lagi tau. malz la nak turun bwah nak makn. so skrg nie aku tgh lapar gile kowt. nape la takde org gaji yang bole bwak mknan utk aku kn. msty sng je idop aku. jerit2 dh dpat makanan. haha.

Maybe mlm kunk aku nak kuar, so aftr tuh aku story la kt korg ap yg blaku yea. skrg nie aku dh tak tahan lapar. ini jela yang mampu aku tulis buat mase nie. aku nak makan weh :p sori yea klu blog aku tak mnarik kali nie. anyway thank for reading :)



nie je yg smpat makan :p





No comments:

Post a Comment