Followers

28.12.10

snooker :)



Assalamualaikum

Aku sebenar nya tak tau nak tulis apa nie. huhu. So demi korg aku tulis jugak :p. Kali nie aku nak cakap pasal satu game nie yang aku minat jugak la :) Aku nak cakap pasal snooker yea. Korang pernah main snooker tak? Aku start main snooker takde la lama mane pon, time aku form4 jea. 1st time aku main snooker after balik tuisyen, ada sorg kwan aku nie ajak aku main snooker coz time tuh aku boring gile n tak tau nak buat apa, so follow jela.

Then aku tak brape nak suka main snooker time tuh coz aku asyik kena bayar jea. haha. main snooker nie, kalau kalah kena bayar la.. Aku dh la tak reti main, confirm2 la lame kan nak habis satu game tuh, erk. Makin lama main, makin mahal la beb kena bayar. huhu. Tuh yang aku tak suka main mula2.

Kawan2 aku pulak memang kaki snooker, asal call tanye dorg kat mana jea *mesti kt snooker. haishh. susa betul kan dapat kwan cmnie. haha. So, nak ke tak nak, aku terpaksa la g tempat snooker, coz dari aku lepak sorg2, baik aku lepak ngn dorg kan. Aku pun naik boring la asyik tengok dorg jea main, *nak main tak reti, duit takde xD . Tapi aku geram + boring lepak sana , smpai bole tidur tunggu dorang habis main.

So after spm, dorg lagi kerap lepak kt snooker. mmg menyusahkn aku jea, so stiap kali aku follow dorg g snooker, aku try la main. tapi still kena bayar ag, coz asyik kala jea. So, aku selalu main, practice ngn membe2 aku. So, aku main eight ball pool dulu, coz mura sikit . hee. After aku dah rase boley skit2, baru aku start main snooker. Sekarang nie, aku dah jarang la kena bayar, coz dah bole la sikit2 main snooker nie. Tak la cun mane pon main. Korg cube tengok ronnie o'sullivan main, mmg cun gile la.*nama pun ranking 1 dunia. Aku banyak belajar dari kwan2 aku , then korg boley tengok video cara2 n skill dorg if nak improve cara korg main. Korg boley blaja mcm2 skill yg korg nak .Okayy la yea stakat nie. bubye ^_^


Thanks for reading :)


11 comments:

  1. Nanti ajak sara main,dye hebat main snooker nie xD

    ReplyDelete
  2. haha ur frens ya..waa bgus btol haha

    ReplyDelete
  3. haha. ranking kot dlam mlysia :p

    ReplyDelete
  4. haha . sara baca comment nie, habis la xD

    ReplyDelete
  5. ranking mlysia?! haha,
    ishhh, siap la ko afizz!!!

    ReplyDelete
  6. aku tak tau pape sara. erleena tuh yg sala. haha :p

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete