Followers

16.12.10

something :)





hye readers. :)
Jam sudah pukul 2.08 a.m. aku msih tak tidur lagi. haha. mcm selalu la yea. ap lagi keja aku. online then main game, strus nya chatting ngan kwan2 la. setiap hari hmpir same jea hidup aku. tak de perkare yg mnarik. so, aku la yg ptot bg hdup aku lagi mnarik. ap yg aku ckap nie. haha. lyan jela :p. then, aku suka tulis blog la skrg nie even aku tak banyak idea. dulu aku tak suka seyh tulis blog nie. aku ingat girls jea layn blog sume nie. bile dh cuba byk kali. bru rse seronok. aku syor kn korg rjin2 la tlis blog dri korg wt bnde yang ntah pape.

Korg suke tgok cerita hantu tak? aku suke. then aku igt nak tgok la cerita hantu mak limah balik rumah. kawan aku cakap best taw cte tuh. so myb petang esok nak pergi la lg pon nak spport filem tmpatan. haha :) klu korg nak tau, aku dulu nie jnis pnakut. then bile dh nmpak sndiri and alami perkara tu, bru la prasaan takowt tuh hilang sket dmi sket. so. bek korg alami cepat2 perkara misteri nie. ada brani ke? haha :) nak dengar tak? aku ada banyak cerita nie. okay..

1) aku masih bersekolah di mrsm lagi masa nie. aku f2 masa tu. tgah aku sdap2 tdor, aku tjge plak pkol 2 lebyh. aku smpat tgok jam coz roomates aq nme helmi salu ltak jam ats meja, so aku pon perasan la. then aku tak than nak tkncg, so aku pon pergi jela toilet. bilik aku dkat ngn tangki air, toilet plak betul2 sblah tangki air. then aku pon g toilet, aftr keluar toilet, aku rasa tak sedap hati, aku ingat tak de pape tau. then aku pun buat bodo je. tibe2 aku rse dhge plak, so aku pon trun kt first floor utk mnum air kt water cooler. serious sejuk air tu. coz tak de org mnum kan time2 cmtu. haha. then aku pon naek la dgn selamba nye nyanyi2 lagu. tibe2 sblum aku smpat msowk bilik. ada pulak bende bwrne putih terduduk ats tangga utk naik tangki air tuh. aku tkjut time tuh. mcm nak tjatuh jgak aku. tapi aku pon ap lagi. masuk bilik, trus tarik sleeping bag aku. huhx. esk pagi nye aku crite kt kwan2 laen tpy dorg xcye. buat sakit hati jea cite kn. abai kn jela dorg tu ea.

2)Dye bmule mcm nie. malam tuh hujan lebat tau. so aku pon sedap jea tidur. then dlm pkul 3 pagi cm2 la, klu tak sala . aku tjge. then tgok lngsir bilik tak tutup. aku pon terus bangun coz klu tak nnty. aku jadi mngse nyamuk la. haha. aku pon terus g tutp. elok2 jea aku tutp. seram sejuk aku rase tau. then ad pulak bunyi siul kt bwah. bilik aku tingkt ke 2. aku igtkn tak de pape la. aku pon sje2 tgok *gatal sgt nak tgok. tibe2 ad la pulak sorg bdak kcik wrne itam dtg kt arah aku. korg byangkn ppkol 2 o 3 pagy ad bdak kcik dtg kt korg kt tngkap bilik korg yg tngkt 2. ap korg rse. aku time nie mmg cuak hbis la. hilang akal aku terus, then aku pon ap lagi. terus tidur la.huhu


3)konsep dye mcam crite ke 2 tdy. tpy pkre nie blaku awal lagi dlm 11 lebyh cmtu la. katil aku nie menghadap ke tingkap taw. tengah sedap2 aku chatting ngn kwan. aku dngar bunyi siul2 mcm cuit2 pngil aku tau. aku pon ttgok kt tngkap tuh. mule2 tak prasan sgt. bile tengok elok2. aku pon tnampak bdak kcik tuh dgan lembaga bwrne putih. aku tak tau la mak dye ke ap. aku pon terus wt bodo *pdhal tgh takot gle time ti, then aku dga lgu kuat2. aku main hentam jea lagu2 tu semua . coz tak boleyh nak tidur. last2, aku ttdur jgak. esk pgy nye. laptop aku pown sleep jgak

nak dga cerita lagi tak? lain kali aku cerita lagi taw. aku nak continue chatting dgn kwan. sian dorg tunggu aku. bubye. thanks 4 reading :)


No comments:

Post a Comment