Followers

16.12.10

story :)


Assalamualaikum

Aku dah habis makan nie. sedap weh. Seriously makan nasi dgn asam pdas.. Fuhhh. then ikan keli masak lomak cili api :p , kenyang habis la aku. Thanks mak coz msak sedap2 hari nie. Mcm tau2 jea anak dye yg sorg nie tgh lapar. haha. Aku duduk rumah nie la keje aku 0nline, makan tidur. tu je aku tau. :) Sekarang nie bru pkul 5.41 p.m. aku tgh tunggu crita 1000x kali cinta. best tau cerita tu.

Aku memang minat la cite tu. maybe coz jalan cerita dye mnarik arh. Then aku suka pelakon cerita tu. Kamal Adli dgn Intan Ladyana. Dorg mmg sweet couple la. Aku suka tgok cite2 dorg stat dari bio-nik lagi. tak kan korg tak tau cite bio-nik? Ala, yang dulu ada kt tv3 tuh pkul 9-10 p.m. Cerita tu mengisahkn tentang seorg manusia yg mempunyai elemn2 rbot dlm bdan dye. Memang best cite tu, so dari situ aku mule minat cerita2 dorg nie. :) tapi tu yang buat aku selalu kna marah coz solat lmbat huhu.

Aku syorkan korg try la tengok crita seribu kali cinta. aku kalau dh stat tengok . tak buat kerja lain dh. tengok tv jea. Jadi promoter drama pulak aku nie.. hee :p okayy la . Aku nak g tengok tv la, coz cerita tu dh nak start. Jom la tengok ramai2. Baru ad syok. haha. Bubye

Thanks kt korg coz sudi bce yea :)

No comments:

Post a Comment