Followers

11.1.11

enough :'(





Kali nie aku nak tulis pasal something yang melibatkan blog nie. Aku rase blog nie maybe ditutup *if membe aku pun taknak update la. Aku tak kn teruskn tulis blog nie coz ade something yg berlaku kt aku. Aku dah malas nak mlibatkn diri dlam blog or pape jela, coz someone yg pernah aku syg , dh buat aku bnci dgn semua nie. Seriously, aku tak kn tulis blog dh.

Then, aku nak ucapkn thanks kt korg yg pernah bace blog nie yea, thanks a lot. Aku tulis blog nie just suke2 jea, takde niat pun nak buat cmnie, soryy tau, if korg minat bace blog nie, tapi dh ne tutup pulakk. *perasan jea aku nie, mane ade org minat kn. haha. That why la aku tutup blog nie coz aku tau, takde pun org bce xD.

Aku mmg sayang blog nie sgt2 coz mcm2 aku dh share kn kt blog nie, tapi nak buat mcm mane, tak de jodoh. wee~ maybe aku tak sesuai la bab tulis2 blog nie, bukan karier aku kot. haha. okayy la, aku rase nie stakt nie jeaa aku mampu tulis untuk post aku yg trakhir, anywayy still thanks a lot if ad org bace blog nie. thank sgt2 :) bubye

Thanks for reading the last post from me ^^








1 comment: