Followers

7.1.11

lonely :(







Assalamualaikum

Hye, kali nie aku nak tulis pasal diri aku yang sangat boring. huhu. Sekarang nie aku stay umah akak aku kt usj. Aku dah berhenti kerja la, coz tak larat nak kerja tuh lg, letih + gaji sikit, sape boleh tahan xD, aku baru jea habis solat jumaat nie, dah tak tau nak buat apa, so better aku tulis blog kan. Korg dah bace kan title entry aku kali nie, so aku start cite tau. :)

Aku dan ngn kwan aku g sunwy pyrmid smlam, dorg pun stay umah akak aku jugak, so sng la kan aku nak kuar dgn dorg, then, smpai kat sane, ktorg pun excted la sikit, *pdahal banyak. xD coz dah lame tak hangout same2. Aku pun happy la jugak en, so aku pun ajak dorg masuk dalam, then mcm nie dorg jawab

Aku : weh, jom la, tunggu ape lagi, panas la dok sini.
kwn 1 : relax la dulu, awal lagi, nak cepat pun buat pe,
aku : ala, cpat la, aku boring nie ngek.
kwn 1 : ko nie asal, tak reti nak sabar ke?
kwn 2 : kalau ko nak masuk, ko masuk sorg, aku ngn y** nak tunggu org lagi nie.
aku : korg nak tunggu sape pulak lagi pffttt


then, tibe2 ad la dua minah nie tegur kitorg, aku igt kn silap org ke. huhu. Kwan aku yg dua ekor tdy tuh pun cakap la, yg minah nie gf dorg. Aku mmg bngang gile la time tu, mcm sial kn. ajak aku kuar, tapi dorg jalan ngn gf, aku jalan sorg, tak ke macm ap je? mmg panas hati la time tuh, aku just singgah minum, coz tak larat sgt, afer tuh, aku terus chow. pandai2 la dorg balik nnty.

Memang mcm fuckoff kan time tuh, aku rase mcm nak bunuh jea dorg tuh, dgn gf2 dorg aku bnuh baru tau. huhu. then, bile dorg balik, aku senyap jea, seriously, mmg tak tegur langsung, touching habis la aku time tuh, *sangat touching weh, kalau korg kne, ape korg buat? so, ahad nie aku balik perak, pandai2 la korg beli tiket sendiri, aku taknak support. tapi,Aku dh tak tau nak cakap ape tau, nak buat cmne, dorg jeaa ade gf, aku takde :( Okayy la, aku nak tidur, Cukupla stakat nie. bubye :)

Thanks for reading ^^














5 comments:

  1. sabar ye..org yg bersabar pasti ade kemanisan di penghujung nye...selalu bersangka baik pada ALLAH

    ReplyDelete
  2. nak kate suh sabar..sume orang da sebot..nak sebot jugak hahaha
    sabar ye apiz..xpatot betol dorang..:)

    ReplyDelete