Followers

4.2.11

sudah kembali :)




Assalamualaikum

Hello, kembali semula untuk menulis blog ini. Selama aku menghilangkan diri ,macam2 berlaku kt aku la., suka dan duka la katakn. Kalau nak tulis skrg memang panjang la. huhu, so aku rase better aku tulis yg aku ingt jela ea. okayy tak? hee xD

Kali nie aku nak tulis pasal diri aku la. haha, After balik dari rumah akak aku tuh, aku ad apply kerja kat satu tempat nie. Kawan aku yg rekomen kn kt aku. macam2 advantage la dye ckap if aku kerja situ *padahal nak suruh aku teman dye kat situ, takde kawan la tu. haha. Kerja tu still macam dulu, kerja kat restaurant, huhu.

Then, aku pun pergi la jumpe bos restaurant tuh, n mintak la kerjaa, bos tuh ckap dye taknak pekerja lelaki nak perempuan, adoy, sakit ny hati, dh la penat2 dtg, lepas tuh boleh pulakk dye ckap cmtu. Sabar je kan, kalau ikut darah muda nie, dh ngamuk arh. haha xD, Aku pun cakap kt membe aku tuh, aku pun balik laa.

Lusa nye kan, kawan aku call aku suruh masuk kerja coz bos tu suruh, aku pun pening , hari tu kate nak perempuan, skrg nie ape pulakk. aishh.. Then aku pun g la kt restaurant tuh, Aku tanye kwan aku tuh, apehal ttibe jea suh aku dtg, dye pun story yg after aku apply, ade gurl dtg apply, then dpt kerja, tapi shari jea, trus berhnty, tak tahan. haha. padan muke bos tu kan

Oleh sebab kesian kat kwan aku tuh, aku pun kerja la kat situ, hari 1st n 2nd aku kerja, okayy la, takde pape yg berlaku, masuk hari ke 3, aku dh tak larat nak kerja situ, sgt boring, seriously sgt tak tahan, so hari ke 4, aku ckap kt staff situ, hari tu last day aku kerja, dorg agak bengang la. haha, aku nak buat mcm mane, dh aku tak tahan kn. so aku pun resign la esok nye, sory sgt kt korg yang backup aku utk aku kerja kat situ, hope korg paham keadaan aku. okayy la, cukup stakat niee yea. bubye :)

Thanks for reading ^^






1 comment: