Followers

25.4.11

idk ;)


Assalamualaikum

Hye korang. Ak tak tau nak tulis ape la kali nie. tapi ak baru jea balik nie, so ak nak tulis pasal tadi la. boleh tak ? haha. *mcm orang baca jea blog ak nie xD. Tadi ak keluar dgn edi n gf nye, if tak sala name dye tasha. Ak just panggil sha jea. Ak bukan nye nak tegur dye sgt, almaklumla ak nie jenis penyegan sikit + ak bukan jenis senang rapat2 dgn perempuan nie. cehh.
*bajet alim la konon. haha

First, ktorg ambik si Sha nie dekat Marina Island, so alang2 ktorg lepak dkt KTV kat atas tuh, tak karok pun, just minum2, *bukan minum arak yea, 7-up jea. haha. Ktorg tunggu si Sha nie habis kerja, dalam around 12 cmtu la.





Then, after Sha tu dah abis kerja, ktorg pusing2 Lumut, ramai gile Couple2 lepak situ, ish setakat lepak2 takpe la, ini nak berpegang2, bercium2, dpn org ramai, *tak tau malu ke ape. Rosak kan nama tempat situ jea, coz tempat tuh utk parents bawak anak2 dorang jalan2, bukan tempat MAKSIAT, Faham ?

After tuh, ktorg pergi karaoke dekat belakang station bas, Ak was2 nak masuk time coz bapak bnyak arh bapuk berkeliaran kt luar tuh, cuak pun ad. Mane tak nye, buat nye datang dekat2 dgn ak. Serious ak geli laa. *bukan hina dorang, tapi cara dorg tuh yg membuatkan ak geli. Harap maklum yea.

*inilah bapok nye. haha

Habis jea karok, Ak pun ajak dorang balik coz malas lepak lame2 sgt, tak elok keluar malam2 nie. haha. Ak hantar si Sha nie dulu, then baru ak hntar Edi nie balik, jalan ke rumah Edi nie serious seram, coz before masuk taman dye, pokok2 besar banyak gile, serious seram. tapi masuk jea taman dye, amik kau, rumah semua besar2 seyh. Bile otw balik ruma, ak pasang radio kuat2, *takde la takut sgt nnti. hee. Ak sampai rumah dlm around 2 a.m. Okayy la ea. Cukup setakat nie . Tak larat la, serious letih drve , even tak jauh mane pun. Bye. Assalamualaikum ;)


Thanks for reading ^^


No comments:

Post a Comment