Followers

22.4.11

new :D

Assalamualaikum

Hye korang. Kali nie ak nak cerita pasal something yg ak nak sangat dari darjah 5 lagi, tapi waktu tu parents aku tak kasi la, so sekarang nie baru ak nak bodek2 ayah ak nie. Korang tawu tak ape yang aku nak nie ? Nak tawu bace la smpai habis ^^

Sebenar nya ak nak motor RXZ, seriously ak minat gile dgn motor tuh, entah la, maybe nmpak stylo seyh naik motor tuh, ak tak la nak superbike ke, or motor2 mahal, coz ak bukan lah dari keluarga yang kaya . haha :D

Then, hari tu kan ak ade cakap kt ayah ak pasal motor RXZ nie, tapi tak dapat respon, ayah ak snyap jea. haha *sian ak kan cakap sorg2, Kalau tidak waktu ak f4 dah dapat motor nie, tapi mak ak tak bg la pulak, Dye kate bahaye la, Mcm rempit la, ape laa, so parents ak beli 135LC, tapi ak tak minat motor tuh, *terpaksa la pakai smpai skrg. huu :(



Moto ak wrne hitam gold
*buruk kan ?

So, semalam ak ade persoalkn pasal motor yg ak nak nie, tapi mak ak pulak, bising2 kate takpayah la, dah ade motor la, kereta pun ad, tk kn nak motor lagi, buat semak rumah jea *so ak snyap jela, tak kan nak mlawan cakap parents pasal motor pulak, *neraka la jawabnye. huhu :)

Ak nak try lagi cakap kat parents nie. Ak tak kn gve up slagi tk dpat motor tuh, Ak akan try bodek nie, kerja pun sanggup weh. haha :D, Janji ak dapat motor tuh, coz ak bile dah nak something ak akn cube smpai dpt tawu. Ak bukan nye jenis buat keja separuh jalan except homework addmath. haha :P, Korg pun tolong la doa2 kan supaya hati parents ak nie lmbut hati, then dorg belikn rxz utk ak ke. Taw2.


Nie la Rxz, stylo kan ? :D

Okayyla yea, cukup setakat nie, ak pun nak keluar nie, nak makn2 dgn kawan,
nak ikut ke ? jom la. haha. bye. Assalamualaikum :DD


Thanks for reading :)

No comments:

Post a Comment