Followers

23.4.11

Nobody is PERFECT ;)

Assalamualaikum

Hye korang. Kali nie ak nak cerita tentang diri ak yang dulu berbanding sekarang. Macam2 ak nak cerita tentang diri ak yg dulu nie sama ada baik atau pun jahat. Agak2 jahat ke baik ? haha :D Ak rase better ak berterus terang jela kan daripada nak tipu2 nie, dosa kan.

Ak rase dulu diri ak nie teruk sangat, serious tak tipu. Ak bukan nye teruk dari segi merapu2, isap dadah ke ape ke. Just ak nie terlampau degil. Parents nasihat ak bukan nye dengar, tapi bile bnde dah jadi baru nak nyesal , so mmg padan muke ak la kn coz dh terlambat semua nye :(

Then, dulu ak nie boleh dikate kn kire kuat sembang la,*smbang kencang la. Ak nie bile lepak, mesti smbang gmpak punye laa, n akibat smbng kncang tu, ak makin teruk, siap pernah tipu parents ak semua. Ak tau semua tu dose, tapi ntah laa, iman ak time tu sngat goyah, bak lalang ditiup angin. huuu.





Okayyla yea stakat nie, ak rase cukup kut ape yg ak cerita nie. Tujuan ak cerita semua nie, bukan ak nak bangga coz ak pernah jadi jahat, ak just nak kongsi pngalaman hidup dgn korg semua. takde niat lain. Ak akan cube memperbaiki diri ak nie dari semasa ke semasa coz tiada rg yg perfect dlm dunia nie kan ? begitu jugak dgn ak . bye Assalamualaikum :)






Thanks coz reading :)

2 comments:

  1. hee .. setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya .. kalo kita tak degil dulu2 .. mana mungkin kita akan akan sedar kesilapan kita seperti sekarang :)

    singgah sebentar disini :) .. nice blog yaah :)

    ReplyDelete
  2. Fyezah : yup2. pasti ade hikmah. btw thanks ;)

    ReplyDelete