Followers

21.4.11

Yeah. I'm Back , For YOU


Assalamualaikum

Hye korang. Dah lame tak update kan blog nie. Sorry sangat coz buat masa nie ak terlalu banyak hal nak buat. Then sekarang nie baru ada masa nak update. *okayy .tipula kan takde masa. Actually ak tak tau nak tulis ape la. Seriously sangat blur, nak sngat update, tapi maybe idea takde n ak taktau nak create post ape. hoho.Kali nie ak nie cerita something tentang hidup ak n perkare nie baru jea berlaku ke atas diri ak :)

Okayy. ak start cerita kat korang, tapi ingat nie rahsia tau. haha xD. Korang jangan gelak kn aku taw after bace ea. :D Kali ini cerita mengenai hati dan perasaan. Cehh *jiwang pulak ak niee. Perkara nie mengenai ak dan si dia *someone yang telah mncuri hati ak. okayy.fine tipu la kan if dye curi hati ak, ak nak pakai hati ape kan. haha. okayy2. smbung balik cerita :D

Dia nie seorang yang sangat baik bagi diri ak. Dye trsangat la perfect bagi diri ak yg tk tentu arah nie. Dye sgt la simple n yg tuh buat ak tertarik dgn dye. korang nak tau tak ak dgn dye jumpe sekali jea , tapi hati ak bagai nak rak minat kat dye. ak pun tktau la mcm mana nak habaq kt hangpa semua.

Tapi kann, ak rase ak just syok sndiri jea *SS. coz dye tak pernah pun suke kat ak or minat dgn ak. okayy. Ak tak kisah pun, coz ak tau diri ak tak layak untuk disayangi , apatah lagi di cintai *ayat pasrah. haha. Then, ak tak tau mcm mane nak lupekn dye. betul la kate org. ia mengambil masa seminit untuk mncintai seseorang, tetapi bertahun-tahun untuk melupakannya.

Aku tak kisah semua tu. Aku cume nak lepaskn perasaan ak, so inilah tempat ak luahkan. Mintak maaf sgt2 if korang rase mnyampah or mluat dgn post kali ini. Tapi inilah aku n ak cume nak dye tau ak syg2 sgt kat dye smpai bile2 . Korang sume mesti ape itu erti cinta kan . mungkin ini lah yg terjadi kat ak. So, korang mesti faham kan ? okayy la. cukup setakakt nie. Bye
fullstop :)

Thanks for reading ^^










No comments:

Post a Comment