Followers

5.5.11

Gathering :D


Assalamualaikum

Hye korang. Entri kali nie ak nak cerita pasal reunion sekolah lama ak , iaitu MRSM Lenggong. Ak just sempat study kat situ smpai form3 jea, *takde rezeki. okayy. Reunion nie dirancang oleh Mim n the geng. Dorang yg bertungkus lumus nak plan pasal reunion nie. Actually reunion nie just for 6batch, tapi atas sebab kekurangan org, trpakse la cmpur 9batch.

Then, reunion nie hanya 2 hari 1 malam. Ktorg semua tidur di Rumah Rehat Lenggong, even tempat dye biase2 jea, tapi seriously selesa. *ak tak tidur pun. merapu 24 jam :) Ak bertolak dari tempat ak dalam pukul 9.15 suku , n sampai kat Kuala Kangsar dalam pukul 11 lebih la coz nak amik Zaim kat sane.

After tu, ktorg terus gerak ke Lenggong, just rehat2, tunggu kawan2 yg belum sampai. Petang tu ktorang bersantai kat Lata Kekabu. Sejuk gile air dy, mmg layan habis la, dgn gelagat kawan2 ak . Korang memang terbaik la.

Aktiviti malam, ktorg buat BBQ kat foyer dewan MRSM LENGGONG, sumpah rindu kt maktab tu. banyak kenangan kat situ coz macam2 ak dapat kt situ, baik or buruk. Ak sempat jumpe beberapa orang guru n ak tak sangka yg dorg akan igt kat ak, terharu weh even dorang igt ak pasal bnde tak elok. haha.

After setel semua BBQ tu, ktorg semua balik ke bilik kt Rumah Rehat tu, ak n beberapa orang nie tk reti2 nak tidur pdahal esok nak travel jauh. hee, nie burung2 hantu tu. Adiib, Khadri, Senol,Zaim,Irfan. Memang best lepak dgn korang. Ak tak kn lupe kenangan nie semua. Ini aktiviti2 ktorg malam tu.
kort,jet,ak,adib,cipan

cipan,jet,kort,adib

senol,cipan,jet,ak,adib

kort n ak



ak,adib,jet,senol n cipan




Okayy. Cukup setakat nie yea. Dah nak tidur. tak larat la. korang memang terbaik la. had fun dgn korang. kbai :)

Thanks for reading

4 comments:

  1. bila jumpa kawan2 lama memang susah la nak tidur.kan.gambar yang kecik lagi takde ke?he :)

    ReplyDelete
  2. hee. ade jea, click la utk besarkan :)

    ReplyDelete
  3. alolololo , ingat BLACK pasal benda jaat , memang can't forget . hoho .

    ReplyDelete
  4. amy. manada ak jahat. tu semua kisah2 dulu. sekarang dah lain la. haha :D

    ReplyDelete