Followers

7.9.11

SI GADIS *part 1


Assalamualaikum

> Hyee. dah lama tak tulis blog nie. Si skrg nak start tulis la dari biarkan sunyi
> Ak pun nak meluahkan perasaan yg ak tktau nak lepaskan kat sape. so blog nie la jadi mangsa :p

Entry kali nie berbaur cintan cintun sikit la yea, lumrah kehidupan hidup kita ini antara lelaki dan perempuan *bukan kaum sejenis yea, tetapi batas pergaulan haruslah di jaga mengikut niat dan cara kita menununjukkan kasih sayang kita terhadapnya. Biarlah kita masih menjaga diri supaya tidak melakukan sesuatu yang boleh merosakkan akidah. okayy, ak nak start cerita tau :)

Kisah nie mengenai seseorang yang pernah muncul dalam hidup ak, seseorang yang ak sayang. Nama dy tk perlu la ak tulis eh , cukup la setakat ak gelarkan dy SI GADIS. Ak kenal dy pun melalui facebook *cinta muka buku :p Ak cuba untuk mengenali nya sejak ak terpandang profile picture SI GADIS nie berpurdah. Ak pun terus menekan button add her as friend. tak lama lepas tu, dy pun approve ak sebagai kawan nya.

Pada suatu malam, ak memberanikan diri untuk menegur SI GADIS nie di chat facebook.
AK: hyee, assalamualaikum
SG: yea. waa'laikumusalam
AK:eh, dulu sekolah mrsm ****
SG: yup, knape? n mcm mane tau

tapi malam tu dy tk berape nak layan ak sgt, kire smbong laa, *tpi bagi ak normal la kan kita tk layan org yg kite tak kenal, kan3?

then , pada satu malam nie. Ak pun ----------------------cntinue part 2 :)


No comments:

Post a Comment