Followers

13.8.12

L E S S IS M O R E

Hye,
Assalamualaikum.

Firstly, sorry sebab dah lama sangat tak share story. Especially to myself sebab pendam sorg2, tknak share kan. Nanti sakit tanggung sorang jugak kan. hhhhmmmm. Nobody cares okayy!

Pelik kan tiba2 je rasa nak tulis blog ni. Semua salah Alia la ni, blog dia punya la cantik sampai menduga iman kata kau. Tiba2 rasa excited je nak tulis blog, tapi nak edit punya la malas. Tuhan je la tau betapa malasnya nak edit bagai. Tapi tak best la kalau tak edit kannnn.

Nanti tak menarik la nak tulis, so jadi hangat2 taik ayam je. Baik takpayah tulis langsung kannn. Senang2, delete terus blog ni. Tapi memandangkan ni post yg pertama setelah sekian lama, tkperlu la panjang2 kan. Baru kena dengan prinsip aku kan LESS IS MORE. hehe.

Sampai di sini sahaja coretan kali ini, 
T H A N K S


No comments:

Post a Comment